Genteng kali HBS 3e klas

Persoonlijke beoordeling: Geen

Max Le Clerq, Jan Stucken, Hauwtje Thio, ALfons von Liebenstein, Sytske Heemstra, Ria Maat, Hans en Jan van Riemsdijk, Vonny Rummens, Janny Kwee, Annelies de la Rambelje en anderen.

Bij toeval ontdekt dat Janny

Bij toeval ontdekt dat Janny Kwee (Po An) op de foto staat van de Genteng kali HBS in Surabaya. Ik zelf ben na het 2e jaar op de HBS vetrokken naar Nederland ((1955)

Janny en ik waren klasgenootjes op de Tegalsari school in Surabaya.

Naar ik begrepen heb is Janny op 52 jarige leeftijd overleden (in Amerika?)

Ben afgelopen februari nog in Surabaya geweest, de Tegalsari school niet kunnen vinden, ook de Genteng kali HBS (concordante HBS) niet kunnen traceren.

Surabaya is totaal veranderd.

Mijn vader was de manager van Hellendoorn aan de Jalan Tundjungan.

Heb in februari nog wel een bezoek gebracht aan hotel Majapahit en werd daar allerhartelijkst ontvangen.

Mijn vader was chefkok van het Oranje hotel (1934-1938) onder de leiding van de heer Sarkies.

Het Majapahit hotel heeft nog vele herinneringen aan vroegere tijden, en het is nog steeds een absoluut 5 sterren hotel.

Met vriendelijke groet

Antoni van Dam

vandam.14@gmail.com

Hi Antoni, There is also a  "

Hi Antoni,

There is also a  " Hotel Sarkies " in Jl Embong Malang, located  between Toko Nam and JWI ( Jl Embong Malang 31 ), was your dad also a chiefcook there ?

The best way in finding such  places is by taking a Blue Bird taxy and ask the driver where you want to go. This Blue Bird taxie fleet is the most reliable one in Surabaya.

Wish you better luck in your next visit to Surabaya

Best regards

Jos

Wat een toeval dat ik deze

Wat een toeval dat ik deze foto tegengekomen ben, Sytske Heemstra en Ria Maat zaten bij mij op de lagere school Goebeng. Hoe zou het nu met ze gaan?

Zou dat graag willen weten, in ieder geval bedankt voor de foto.

Edmee Altman

Beste Edmee, De meeste foto's

Beste Edmee,

De meeste foto's van Gentengkali SSV  heb ik op de site gezet. Ik heb beide meisjes nog bij me thuis uitgenodigd in den Haag. Helaas is Sytske na een paar jaar overleden. Ria Maat woont op dit ogeblik in Rotterdam, en kan haar adres wel traceren via mijn klasgenote Lioe Oh. Je kunt mij bereiken op mijn E-mail adres  janus_surabaya@hotmail.com.

Groetjes

Jan Stucken

Beste Antoni, Volgens mij

Beste Antoni,
Volgens mij kennen wij elkaar van de lagere school, School met de Bijbel aan Tegalsari in Surabaya. Een aparte mail heb ik je ook al gestuurd.
Zelf heb ik diverse foto's van de tweede klas destijds opgestuurd. In die klas heb ik gezeten met o.a. Nico Klopper, Zaaier, Pamela O Neal, Cisca Thee, Hanneke Suleika en nog anderen waar mij de namen niet direct te binnen willen schieten.
Laat me eens weten of je nog iets weet te herinneren.

Poldi Baro

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Door gebruik van dit formulier accepteert u Mollom's privacybeleid.